Hundcoach, hundkurs,hundträning,valpkurser,miljöträning valp privat hundträning Skåne

Örkelljunga Brukshundklubb

Diplomerad Instruktör Tränings Coach

Privat hundträning med hundägaren i focus

Kanske man inte är medlem i Svenska Brukshundklubben eller att man känner att man kanske skulle behöva hjälp tipps och råd, då kan man vända sig till oss och få hjälp. Kanske man har en lite bångstyrig hund så man drar sig för att gå till klubben. Men det är ju det som Brukshundklubben är till för Att hjälpa och vägleda hundägaren, men känner man att man inte vill gå den vägen då är man välkommen till oss.

Som din personliga Hundcoach-Tränare inspirerar och vägleder jag dig och din hund.

Kanske har inspirationen och ideerna sinat och man vet inte riktigt hur man t.ex skall aktivera sin hund, då kan det vara bra med en hundoach som ger dig tipps och råd.

Många gånger kan det bara vara att få reda på vilka "verktyg" man behöver i sin hundträning för att det skall ge resultat.

 

Specialsök som aktivering,Hundcoach,Hur aktiverar jag min hund

 

 

Nya Lenas Lek och Fritid-Med Hunden i Centrum Tackar

Amstaff

Petra Johansson för ditt och SPCA Sweden förtroendet att ge min objektiva syn och bedömmning på Amstafftiken Smulan, även trevligt att ge Rex (Min ena Dobermann) en uppgift som terapihund, får hon bara tid på sig med hundar som Rex och andra stabila hundar så kommer hennes förtroende för andra hundar attt öka, en framåt och nyfiken Tik, glad i mäniskor, och visade stor förmåga på att övervinna saker och ting som kunde te sig lita läskigt. I mitt tycke en ganska självständig hund i mitt tycke. Bara promenaden tillsamans med Rex visade hon att hon kan acceptera andra hundar bara hon får förtroende för den andra hunden. Sen är det ju mycket positivt att du Petra Johansson är en så lugn och trygg person precis en sån som Smulan behöver. Sen var det kul och intressant att se hur Rex direkt läste av Smulan och visade för henne på ett väldigt tydligt sätt att "Mig behöver du inte vara rädd för" Så vi önskar Smula all lycka och hoppas hon finner sin Matte eller Husse, och skulle personligen inte tvekat en sekund att tagit hand om henne, Men hon behöver en trygg och stabil person som kan sätta gränser och vägleda rätt och vara helt införtådd vad det kan innebära att ta hand om en omplacering, men med rätt person kommer det att bli en toppenhund.

 

Rallylydnad, Specialsök som aktivering, inomhussök.

Viltspår/Personspår.

Vi har lång erfarenhet av rasen Dobermann och har genom åren skaffat oss en stor kunskap som vi hjärna delar med oss av har tränat det mesta som tex Lydnad, Jaktaportering ,IPO, Bruks, Specialsök, Viltspår och även tävlat lite.

Hundcoach/Hundtränare i skåne

Hundutställning,Visa hund på utställning

Hur aktiverar jag min hund

Eller hur miljötränar jag min valp, kanske nyfiken på lydnadsträning, Vad är MH, BPH Korning? Det kan vara mycket man undrar över som nybliven hundägare och där kan jag vara till din hjälp.

 

miljöträning Hund

 

 

Jag kan Coacha/Träna med dig/er på tider och dagar som passar … inomhus (i butiken) eller utomhus.

Så välkommen till oss På Lenas Lek Och Fritid  och träna eller aktivera din hund.

   Sökmotorkonsult