Kval tävling inför LM/SM i Nose Work

Lenas Lek Och Fritid bjuder in till kval tävling inför LM/SM i Nose Work 29 Maj

 Sista anmälningsdag:
2019-04-25

Slumpmässigt antagningsförfarande

/snwk.png

För vem: Tävlande som är folkbokförda i Skåne Län som har godkänd doftprov i eukalyptus med sin hund kan deltaga. Kom och var med att kämpa om att representera Skåne på LM i Skåne – eller kom bara för att du vill ha en rolig tävlingsdag med din hund

Om tävlingen:
Inofficiell TSM klass 1 tävling som anordnas i samarrangemang med SNWK. Men … i varje sökområde kan det finnas 1-2 gömmor, där det på en vanlig klass 1 tävling bara är 1 gömma i varje sökområde. Du får veta om det finns 1 eller 2 gömmor och du säger ”markerat” när du har hittat en gömma och sen ”färdig” när du har hittat alla gömmorna i ett sökområde.

Även ekipage som är uppflyttad till klass 2 har lov att delta

Arrangör: Lenas Lek Och Fritid

Antal deltagare: Minst 3 max 20 ekipage

Bedömare/Domare:  Sören von Berger Och Sofie Broden certifierade Nose Work instruktörer och doftprovsdomare

Plats: Ingeborrarps Friluftsmuseum

Datum: 29 Maj 2019 (Kvällstävling)

Vinnaren: kommer att ha möjlighet att anmäla till Länsmästerskapet (LM) i Skåne som avhållas under september månad. Vinnaren från LM i Skåne går tillsammans med de andra LM vinnare vidare till SM som avhållas på MyDog i Göteborg jan 2020. De ekipage som redan är i klass 3 kan också välja att deltaga i SM utan att behöva delta i kvalificeringarna.
På denna kvaltävlingen blir det rosetter till de 3 bäst placerade.

Anmälan är öppen och sker via nedanstående länk. SNWK tävling kan inte användas för anmälan på denna tävling, då kvaltävlingen inte är öppen för alla (mantalskrivna i Skåne län) och därför enligt reglerna inte får visas i SNWKs kalender.
 
KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN!

Pris: 280:- kr. I priset ingår fika när tävlingen är över – medan ni väntar på resultatet

Kort efter anmälningstidens utgång får du ett mail med betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Anmälan är bindande.

Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

Fler regler för deltagande i kvaltävlingar inför LM/SM:
- Varje förare kan bara deltaga på en kvaltävling
- Varje hund kan bara deltaga på en kvaltävling

Det är din bokföringsadress som bestämmer vilket LM du kan kvala till/delta i. Men styrelsen i SNWK har beslutat att man kan ansöka om dispens för att tävla i ett annat län än där man är mantalsskriven. Det är du som tävlande som ska ansöka om dispens via mail till: tavling@snwk.se

Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i Klubb under SKK orginisationen (SNWK, rasklubb m.m) för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist. Meddela så snart du vet om din tik kommer att löpa på tävlingsdagen så att vi kan ta hänsyn till detta i startlistan.


Har du frågor, kontakta då Sören von Berger på: llf3503@gmail.com

Mobil: 0708706241

 

Hjärtligt välkomna