Som en del känner till så erbjuder vi bla Seniorträning för äldre hundägare...lättsam aktivering av hundar både ute och inne. Självklart är Naturstunden även riktat till dig utan hund Man har kanske svårt själv, man har ingen bil, man kanske behöver lite stöd och hjälp när man går, kanske åker man ner och tar en promenad runt abboraleden med avslutande fika, eller en stillsam skogspromenad...det huvudsakliga handlar om att komma ut, och kanske bryta ensamheten.
Det huvudsakliga handlar om att komma ut i naturen själv eller tillsamans med andra likasinnade.

Kanske man har en anhörig som skulle bli glad av att komma ut lite i naturen i bland... kanske man sitter i rullstol och tänker "Ja ha då kan inte jag"? men allt går att lösa under min tid som färdtjänstschauför skaffade jag mig stor erfarenhet i att hantera rullstolar/elrullstolar och permobiler även i trappor.

 

Tycker du att det låter spännande eller har frågor så är det bara att höra av sig.

 

 

Diplomeringar inom utbildningen:

  • Instruktör, inriktning nose work samt kursupplägg särskilt anpassade för äldre personer, där hundar och natur används som hälsofrämjande resurs.

  • Tränarutbildning, klickerträning

  • Tränarutbildning, nose work

  • Validerad till instruktör och doftprovsdomare inom SNWK.

"Min passion är att föra vidare den stora kunskap jag skaffat mig genom

åren och dela med mig av den till andra hundägare.

Skaffat mig en stor kunskap i hundars mentalitet i och med att jag är

auktoriserad testledare på MH och BPH. Tränat det mesta inom hund allt från Rallylydnad till IPO, godkänd Specialsöksutbildning Gas och Läcksök på Hundcampus

Utbildad Rallylydnadsinstruktör. Har sökplattform och sökrondell för doftdiskriminering

Jag driver också "Naturstunden" en aktivering för dig som vill

komma ut i naturen och få en möjlighet att aktivera och träna med sin hund, Naturstunden är även riktat mot äldre personer utan hund. Så att träna hundar nosework är något jag brinner för"

För vidare kontakt:  llf3503(snabel,a)gmail.com

Lenas Lek Och Fritid på Facebook

 

googleb83f69564ba27455.html