Hjärtligt välkommen på Officiell Nose Work tävling Klass NW1  3 Juni 2018 På Örkelljunga Brukshundklubb.

Anmälan är nu stängd (3 Juni)...Dom som tilldelats plats samt reserver kommer att läggas ut på www.lenaslekochfritid.se samt mailas...Har man inte fått mail eller står med på deltagarlistan på vår hemsida så har man inte fått en plats, eller fått reservplats

Arrangör: Svenska Nose Work Klubben Anordnare: Lenas Lek och Fritid i samarbete med Örkelljunga Brukshundklubb

Registrering i klubbstugan (Följ skyllt) mellan 07.30- 08.00

Parkering sker på parkeringen utanför Bommen in till klubben (Skyltat Parkering) Låt hunden vara i bilen när ni registrerar er. Information och Banvandring ca 08.15 första start ca 08.50 Uppvärmningsområde finns ute vid parkeringen (tävlande som står på tur har företräde).

Medtag registreringsbevis, vaccinationsintyg, Doftprovsintyg samt ditt medlemskort från någon klubb under SKK orginisationen.

Rastning av hundar sker i skogen nere vid parkeringen. Det är ej tillåtet för tävlande att gå innanför område som är avspärrat med Royal Canin ringband. Smeller är inte tillåtet att använda på tävlingsområdet. Hundskor är ej tillåtet på tävling.

Kaffe/Läsk finns att köpa från 07.00 finns även mackor att köpa. Lunch kommer att kunna köpas

eller beställas på [javascript protected email address] 

Karta till Örkelljunga Brukshundklubb https://goo.gl/maps/cWkTR6jXzG82

Karta till Lenas Lek Och Fritid https://goo.gl/maps/2AbdNtDHjz32

 

Domare Klass NW2: är Linda Johansson,Domare Klass NW1: Maria Gabrielsson Tävlingsledare: Sören von Berger

Tävlingsledaraspirant: Annica Svensson

Tävlingsledare nås på Mobil 0708-706241 ( fram till 09.00 på tävlingsdagen) Sekreteriat: Anna Lena Nennestam nås hela dagen på 0702-38 92 27 Frågor under dagen som har med tävlingen att göra kontakta tävlingsledaren.  Visa hänsyn till varandra genom att hålla avstånd till andra ekipage även ute på parkeringen och när man passerar andra bilar, gult band som kan knytas i kopplet om man önskar extra avstånd till andra hundar (Reaktiv hund)  finns att hämta i sekreteriatet.

Använd max 2 meters koppel utanför sökområdet. Läs gärna igenom regelverket i bifogad länk http://www.snwk.nu/wp-content/uploads/2015/09/Regelverk-Svenska-Nose-Work-Klubben-1.pdf

Betalning av startavgift 425:-  betalas till  Bankgiro 5486-9292

Swich 1233455508      Märk bet med erat namn och klass ni tävlar i

OBS!! Betala först när ni fått besked på plats OBS!! besked på plats lämnas v 15

(Enl den nya dataskyddslagen måste ni i formuläret ge tillåtelse att vi publicerar namn i startlistor/reservlistor på vår hemsida)